1. U surft naar onderstaande link in uw browser: "http://retailtools.mdware.org"
  2. U klikt op de knop Register.
  3. Er zijn verschillende manieren om een account aan te maken:
    a) U vult respectievelijk de volgende velden in: "Email", "Wachtwoord" en "Volledige Naam", klik hierna op de knop " Create an Account".
    b) U logt in met uw bestaand Facebook of Google account, uw nieuw account zal automatisch gecreƫerd worden.