U kunt starten nadat u ingelogd bent op het Lightspeed Retail platform.

1. In het linkermenu selecteert u "Verkoop"
  2. U klikt op "Nieuwe verkoop" om een nieuwe verkoop te starten
  3. U voegt in het verkoop scherm een nieuwe klant in door te zoeken naar bestaande klanten, ofwel op de "+Nieuw" klikken om een nieuwe klant toe te voegen. Hierbij is het belangrijk dat de velden "Voornaam", "Achternaam", "Bedrijf", "BTW-nummer" "Bedrijfsnummer" ook wel bekend als KVK-nummer (niet nodig in België wel in Nederland), het volledige "Adres" tab met uitzondering op "Adres 2" ingevuld zijn. Tot slot moet ook het veld "E-mailadres1" ingevuld zijn, opdat de factuur naar de klant gemaild kan worden.
  4. U voegt de te verkopen items aan de verkoop toe
  5. U klikt op de gele knop "Factuur" voor dat we de betaling uitvoeren
  6. U voert de betaling uit met één van de "#F" betaalmethoden

Ziezo, we hebben succesvol een factuur gecreëerd tijdens onze verkoop.