1. U surft naar onderstaande link in uw browser: "http://retailtools.mdware.org"
  2. U klikt op de knop Register.
  3. Er zijn verschillende manieren om een account aan te maken:a) U vult respectievelijk de volgende velden in: "Email", "Wachtwoord", "Volledige naam". b) U logt in met uw bestaand Facebook of Google account, hierna zal u stap 4 niet moeten uitvoeren.
  4. Nadat u deze velden ingevuld hebt klikt u vervolgens op "Create an account"