Om de facturatie voor Lightspeed Retail te kunnen gebruiken dient u zich eerst te registreren via onderstaande stappen:

  1. U surft naar onderstaande link in uw browser: "http://retailtools.mdware.org"
  2. U klikt op de knop registreren.
  3. U vult respectievelijk de volgende velden in: "Email", "Volledige naam" "Retail store naam" (dit is de naam van uw winkel op het Lightspeed platform), "Wachtwoord", "Verifieer wachtwoord"
  4. Nadat u deze velden ingevuld hebt klikt u vervolgens op "Registreren"

Hierna word je verwelkomt door de overzichtspagina van het platform;
ziezo, je bent succesvol geregistreerd!

Did this answer your question?