Als je bestaande of niet-van-barcode-voorziene Gift Cards en een labelprinter hebt, kan je de Gift Card generator gebruiken om Gift Card Labels te printen in Lightspeed Retail.

1. Druk zoveel cadeaubonlabels af als u nodig heeft met uw Zebra / ... labelprinter door een hoeveelheid in te vullen en respectievelijk op de knop 'Print giftlabels 2" ' voor 2" labels te drukken. Voor labels van 2,5" drukt u uiteraard op de 'Print giftlabels 2.5".
  2. Plak de labels op je cadeaubon(nen)
  3. Wanneer u een cadeaubon wenst te verkopen, start u een nieuwe verkoop in Lightspeed Retail en klikt u op "Gift Card".
  4.  Voer een bedrag in voor uw cadeaubon en scan de streepjescode op het etiket met uw barcodescanner in het vereiste veld.

Klaar!

Als u een cadeaubon wilt gebruiken, klikt u eerst op Betaling, vervolgens op Cadeaubon en scant u de cadeaubon met uw barcode scanner.

In de Lightspeed Retail iPad App kunt u ook een cadeaubon activeren of hergebruiken. Hiervoor start u een nieuwe verkoop en u klikt op de potloodknop rechtsbovenaan.

Klik op de "Cadeaubon activeren/opladen" knop en scan je Gift Card barcode.

Om een Gift Card te gebruiken, klik op "Gift Card" tijdens het betaalproces.