Redeemen of inwisselen van tegoed

Hoe gebruik ik de klant zijn tegoed op de huidige verkoop? Dit wordt hier uitgelegd.

Victor Corthals avatar
Written by Victor Corthals
Updated over a week ago
  1. Met de “MDware Loyalty”-knop in het verkoopsscherm is het mogelijk een “redeem” actie uit te voeren (waarbij het tegoed van de klant wordt gebruikt op de huidige verkoop).

2. Indien je dus op de knop klikt krijg je de vraag of je, en hoeveel van het tegoed van de klant je wil redeemen.

Opgelet!
Hier zijn enkele beperkingen opgelegd.

• Je kan nooit meer inwisselen dan een klant tegoed heeft.

• Je kan (of hebt reeds) een treshold insgesteld (drempel) waaronder men nog geen loyalty kan inwisselen.

• Deze wordt gerespecteerd.

• Je kan nooit meer redeemen dan de totale waarde van het ticket.