Loyalty in Lightspeed instellen
Victor Corthals avatar
Written by Victor Corthals
Updated over a week ago

Knop voor Loyalty tijdens de verkoop

Om tijdens een verkoop acties rondom Loyalty uit te voeren zullen we een extra knop toevoegen:

1. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Aangepaste menu's" onder de tab "Geavanceerde Configuratie"

2. We gaan nu eerst een knop in de sales tab toevoegen, je klikt dus op de: "Register: Sales Tab" link

3. Onder de Hoofding "Nieuwe knop toevoegen" vult u de titel van uw nieuwe knop in. In het Titel-veld kan je "MDware Loyalty" ingeven.

4. Vervolgens selecteren we onder "Type" "Webpagina openen"

5. Bij Kleur selecteren we het kleur "Blauw"

6. Nadat we op de "+ Voeg knop toe aan menu"-knop hebben geklikt is onze Loyalty aangemaakt.

7. We zijn nog niet helemaal klaar, we moeten de knop nog wat aanpassen. Onderaan de tab "Knoppen" zie je dat de nieuwe knop in het blauw is verschenen. Klik op het potloodicoontje links om de knop aan te passen.

8. Onder de "Details"-tab vindt u het veld "URL" hierin voegt u de link die u van ons gekregen heeft.

9. De optie "Openen in nieuw tabblad" mag niet aangevinkt staan.