4. Creditnota aanmaken

In dit artikel leggen we uit hoe een creditnota aangemaakt kan worden

Victor Corthals avatar
Written by Victor Corthals
Updated over a week ago
  1. U gaat naar uw Lightspeed account. Hier klikt u de verkooptab aan.

2. Indien u geen symbool ziet staan met terugbetalen start u een nieuwe verkoop,
    hierna klikt u terug op de verkooptab.

3. U klikt het "terugbetalen" symbool aan.

4. U scant de gewenste kassabon in, of u geeft handmatig de gegevens in.
5. Als alles goed is verlopen, krijgt u het volgende scherm te zien:

U klikt de gele knop 'creditnota' aan. Vergeet niet dat u hier ook een betalingsmanier moet selecteren waar #F voor staat.
6. Er opent zich een tweede scherm:

Indien een van deze drie vakjes rood kleurt moet u even de gegevens nakijken. Dit doet u in uw Lightspeed account.
7. U klikt 'ja' aan, en ziezo, uw creditnota werd aangemaakt!