Producten uitsluiten van Loyalty

Hoe zorg ik ervoor dat er aan bepaalde producten geen loyalty wordt toegekend.

Victor Corthals avatar
Written by Victor Corthals
Updated over a week ago

Product uitsluiten van Loyalty

Om ervoor te zorgen dat er aan een bepaald product geen Loyalty wordt toegekend moet u volgende stappen volgen in Lightspeed Retail.
Om een product uit te sluiten van Loyalty moet in MDware bij de Loyalty instellingen de optie "Retail: Geen loyalty op gereduceerde verkopen:" aangevinkt staan.

1. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Kortingen" onder de tab "Prijsstelling"

2. We gaan nu eerst een nieuwe korting toevoegen, je klikt dus op de: "+ Nieuwe korting" in de rechterbovenhoek.

3. Onder de Hoofding "Kortingsgegevens" kiest u voor het type "Percentage", Kortingsnaam "Uitsluiten van Loyalty" en percentage "0 %".

4. Hierna klikt u op "Wijzigingen opslaan".
5. Vervolgens zou u in het overzicht van kortingen een nieuwe korting moeten zien.

6. De aangemaakt korting kan u toewijzen aan het product dat u van Loyalty wilt uitsluiten, dit doet u door volgende stappen te volgen.

7. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Prijs-en kortingsregels" onder de tab "Prijsstelling".

8. Vervolgens klikt u op " + Nieuwe regel".

9. Nadien klikt u op "Aanmaken" bij "Prijsregel".

9. Onder de Hoofding "Basis" vult u bij het veld naam "Producten uitgesloten van Loyalty" in.

10. Onder de Hoofding "Prijsaanpassing" kiest u bij het veld Korting de aangemaakte korting "Uitlsluiten van Loyalty". De andere instellingen moet u niet aanpassen, de instellingen zouden er als volgt moeten uitzien:

10. Hierna klikt u op "Wijzigingen opslaan"

11. Nu komt u in het scherm van de prijsregel terecht, hier kunt u producten toevoegen waarop de korting "Uitsluiten van Loyalty" automatisch op wordt toegepast.

12. Een product voegt u toe door onder de hoofding " Items toevoegen" een product te zoeken en toe te voegen.

13. U kunt altijd een product verwijderen uit deze prijsregel door onder de hoofding "Betrokken items".

14. Nu kunt u alle producten die u wilt uitsluiten van Loyalty aan deze prijsregel toevoegen.