2. Koppelen met Lightspeed

In dit artikel leggen we je uit hoe je je Lightspeed account kan koppelen aan MDware

Pieter De Meyer avatar
Geschreven door Pieter De Meyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te kunnen factureren heeft de facturatietool toegang nodig tot jouw Lightspeed-account. Op dit moment ondersteunen we een koppeling met een Lightspeed Retail-account.

1. Log in op het MDware invoicing platform op volgende link: http://retailtools.mdware.org

2. Klik links in het menu op de knop "Instellingen"

3. We selecteren onder Taal de optie "Nederlands" indien dit nog niet gebeurd zou zijn. Kies ook het juiste land indien dit niet correct is.

4. Nu zie je dat de hoofding "Lightspeed Retail " in het rood staat aangeduid. Klik op de "Verbind met je Lightspeed Account" knop. Is deze balk groen? Dan ben je gekoppeld aan Lightspeed en ben je klaar met deze stap!

5. Nu word je omgeleid naar de Lightspeed login-pagina, vul jouw Lightspeed inloggegevens in en klik vervolgens op "Sign in"

6. Op het volgende scherm wordt gevraagd of de applicatie toegang mag krijgen tot het Lightspeed account. Klik op "Authorize Application"

7. Indien alles correct verlopen is wordt je opnieuw omgeleid naar de MDware Instellingen-pagina. We zien dat Lightspeed Retail nu groen wordt aangeduid en dat de "Huidige status" "Verbonden" is.

Super! Ons MDware account is nu aan ons Lightspeed account gekoppeld.