4. Creditnota aanmaken

In dit artikel leggen we uit hoe een creditnota aangemaakt kan worden

Pieter De Meyer avatar
Geschreven door Pieter De Meyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. U gaat naar uw Lightspeed account. Hier klikt u de 'Rapporten' tab aan.

2. Klik nadien op 'Totalen'.

3. Geef het desbetreffende Verkoops-ID in de zoekbalk 'ID' in waarvoor u een creditnota wilt opstellen. U kan ook aan de hand van de kalender zoeken naar de betreffende verkoop.

4. Eens de juiste verkoop tevoorschijn komt klikt u op deze verkoop in de kolom ID. Nadien ziet u een overzicht van de transactie. U klikt op 'Terugbetalen'.

5. Vervolgens kan u naast de artikelen waarvoor u een creditnota wenst op te maken op "Terugbetalen" klikken.

6. Klik nu op de blauwe MDware knop

7. Nu wordt u doorverwezen naar hetzelfde scherm als wanneer u een factuur maakt, deze stappen zijn hetzelfde als bij facturen.