1. U gaat naar uw Lightspeed account. Hier klikt u de verkooptab aan.

2. Klik op "Verkoopgeschiedenis".

3. Geef een periode in om uw facturen te filteren en klik de factuur aan waarvoor u een creditnota wil aanmaken.

4. Op de rechterkant van uw scherm zullen de factuurdetails verschijnen, alsook een knop "Terugbetalen of omruilen". Klik op die knop.

5. Vervolgens kan u naast de artikelen waarvoor u een creditnota wenst op te maken op "Terugbetalen" klikken.

6. Klik nu op de blauwe MDware knop

7. Nu wordt u doorverwezen naar hetzelfde scherm als wanneer u een factuur maakt, deze stappen zijn hetzelfde als bij facturen.

Heb je het antwoord gevonden?