3. Instellingen van Loyalty aanpassen

Welke instellingen zijn er en hoe past u deze aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opgelet!
Pas deze instellingen alleen aan als je zeker bent wat je doet

1. Log in op uw MDware account.

2. Ga naar het 'Instellingen' tabblad.

3. Beneden op deze pagina bevinden zich de instellingen voor Loyalty.

Hieronder worden de verschillende Loyalty-instellingen uitgelegd:

• Activeer Loyalty:
    Hier kan Loyalty worden gedeactiveerd.

• Loyalty% op verkoop:
    Dit is het Percentage van de aankoopprijs dat zal worden opgespaard.

• Loyalty redeem-drempel (bedrag):
    Dit is het minimumbedrag dat opgespaard moet worden om Loyalty te kunnen redeemen.

• No Loyalty on discounted salelines:
    Als deze instelling aanstaat zal Loyalty niet gebruikt worden op artikelen die een korting hebben.

• Auto-enroll customers:
    Hier kan worden beheerd of nieuwe klanten automatisch aan het Loyalty-programma worden toegevoegd.

• Geef geen Loyalty op Ecommerce verkopen:
    Dit zal ervoor zorgen dat er voor Omnichannel Ecommerce geen Loyalty-tegoed wordt opgespaard bij verkopen in Lightspeed Ecommerce.

• Do not give loyalty on a redeem-sale:
    Wanneer geselecteerd, zal er geen Loyalty worden gegeven op verkopen waar reeds tegoed wordt verbruikt.