Een account bij MDware aanmaken
Registreren op het MDware-platform

In dit artikel leggen we je uit hoe je je makkelijk kan registreren op het MDware-platform.

Pieter De Meyer avatar
Geschreven door Pieter De Meyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de facturatie voor Lightspeed Retail te kunnen gebruiken dient u zich eerst te registreren via onderstaande stappen:

1. Klik op de knop "Register"

2. Er zijn verschillende manieren om een account aan te maken:
    a) Vul respectievelijk de volgende velden in: "Email", "Wachtwoord" en "Volledige Naam", klik hierna op de knop " Create an Account".
    b) Log in met uw bestaand Facebook of Google account, uw nieuw account zal automatisch gecreëerd worden.