Het e-mailadres dat gebruikt wordt om de mail vanuit MDware te versturen komt uit Lightspeed, dit gaan we dus in Lightspeed aanpassen.

1. Log in op je Lightspeed Retail-account via https://cloud.merchantos.com.

2. Ga via het menu naar "Instellingen" > "Locaties".

3. Kies de vestiging van uw winkel en klik op de winkel.

4. Onder "Contactgegevens" kan u het e-mailadres aanpassen. Vergeet niet om op "Wijzingingen opslaan" in de linkerbovenhoek te klikken.

5. In het vervolg worden uw mails van het nieuwe e-mailadres verstuurd.

Heb je het antwoord gevonden?