Producten uitsluiten van Loyalty

Hoe zorg ik ervoor dat er aan bepaalde producten geen loyalty wordt toegekend.

Pieter De Meyer avatar
Geschreven door Pieter De Meyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Product uitsluiten van Loyalty

Om ervoor te zorgen dat er aan een bepaald product geen Loyalty wordt toegekend moet u volgende stappen volgen in Lightspeed Retail.
Om een product uit te sluiten van Loyalty moet in MDware bij de Loyalty instelingen de optie "Geef geen loyalty op gesoldeerde/afgeprijsde lijnen" aan staan.

1. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Kortingen" onder de tab "Prijsstelling"

2. We gaan nu eerst een nieuwe korting toevoegen, je klikt dus op de: "+ Nieuwe korting" in de rechterbovenhoek.

3. Onder de Hoofding "Kortingsgegevens" kiest u voor het type "Percentage", Kortingsnaam "Uitsluiten van Loyalty" en percentage "0 %".

4. Hierna klikt u op "Wijzigingen opslaan".

5. Vervolgens zou u in het overzicht van kortingen een nieuwe korting moeten zien.

6. De aangemaakte korting kan u toewijzen aan het product dat u van Loyalty wilt uitsluiten. Dit doet u door volgende stappen te volgen.

7. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Prijsregels" onder de tab "Prijsstelling"

8. Vervolgens klikt u op " + Nieuwe prijsregel".

9. Onder de Hoofding "Basis" vult u bij het veld naam "Producten uitgesloten van Loyalty" in.

10. Onder de Hoofding "Prijsaanpassing" kiest u bij het veld Korting de aangemaakte korting "Uitlsluiten van Loyalty". De andere instellingen moet u niet aanpassen, de instellingen zouden er als volgt moeten uitzien:

11. Hierna klikt u op "Wijzigingen opslaan".

12. Nu komt u in het scherm van de prijsregel terecht. Hier kunt u producten toevoegen waarop de korting "Uitsluiten van Loyalty" automatisch op wordt toegepast.

13. Een product voegt u toe door onder de hoofding "Items toevoegen" een product te zoeken en toe te voegen.

14. U kunt altijd een product verwijderen uit deze prijsregel door onder de hoofding "Betrokken items" op het vuilbakje te klikken.

15. Nu kunt u alle producten die u wilt uitsluiten van Loyalty aan deze prijsregel toevoegen.