Hoe kan een klant zijn Loyalty saldo inruilen?

In dit artikel leggen we uit hoe uw klanten hun loyaliteitssaldo kunnen uitwisselen.

Victor Corthals avatar
Geschreven door Victor Corthals
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Vooraleer de klant zijn punten kan inruilen moet hij ingelogd zijn op de webshop.

2. De volgende stap is het klikken op de loyalty knop die zich rechts of links onderaan de webshop bevindt

3. Nadat de knop is aangeklikt, verschijnt er een launcher. In deze launcher kan de klant zijn opgespaard Loyalty saldo zien. Indien de klant het minimum Loyalty saldo heeft opgespaard om in te ruilen, zal hij de optie "Saldo inruilen" zien staan.

4. Om zijn saldo in te ruilen klikt de klant op "Saldo inruilen".

5. De klant zal een bevestigingsscherm te zien krijgen om zijn zijn tegoed in te ruilen voor een tegoedbon.
Hier zal hij voor "Bevestigen" moeten kiezen.

6. Nadat hij bevestigd heeft, zal de klant zijn nieuwe kortingscode te zien krijgen.
Deze kan hij gebruiken als kortingscode bij het afrekenen.