Loyalty voor Lightspeed eCommerce
Puntenmodus
Instellingen van Loyalty voor eCommerce aanpassen (puntenmodus) .
Instellingen van Loyalty voor eCommerce aanpassen (puntenmodus) .
Victor Corthals avatar
Geschreven door Victor Corthals
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opgelet!
Pas deze instellingen alleen aan als je zeker bent wat je doet.
Vergeet bij het aanpassen van de instellingen niet op "Opslaan" te drukken!

1. Log in op uw MDware account op retailtools.mdware.org.

2. Ga naar het "Instellingen" tabblad.

3. Beneden op deze pagina bevinden zich de instellingen voor Loyalty.

4. Het eerste tabblad van deze instellingen bevat de "Algemene loyaltyinstellingen". Deze instellingen overlopen we hieronder:

• Loyalty-punten per € uitgegeven: Dit is het aantal punten dat een klant krijgt per uitgegeven euro

• Redeem-waarde per punt: Dit is de waarde van elk opgespaard punt.

• Loyalty redeem-maximum (bedrag): Dit is het maximumbedrag waarvoor klanten een voucher kunnen aanmaken. Indien er geen maximum is, vult u hier 0 in.

• Schakel over naar bedragmodus: Indien je met een geldbedrag wenst te werken, kunt u met deze knop overschakelen naar de bedragmodus.
    In dit artikel vindt u de instellingen terug voor de bedragmodus.
    Let op!
    Alle punten worden bevroren en klanten beginnen met een bedrag van 0 (tenzij u de bedragmodus eerder gebruikt heeft)

5. Het tweede tabblad bevat de "Geavanceerde instellingen".
Deze instellingen overlopen we hieronder:

• Ecom: Geef geen loyalty op %-korting items: Wanneer geselecteerd, zal er geen loyalty worden gegeven op verkoopslijnen waar een %-korting werd verrekend. Bijvoorbeeld: %-promo-code.

• Ecom: Geef geen loyalty op bedrag-korting items: Wanneer geselecteerd, zal er geen loyalty worden gegeven op verkoopslijnen waar een bedrag-korting werd verrekend. Bijvoorbeeld: bedrag-promo-code, loyalty, alle kortingsregels, volume-korting.

• Ecom: Geef geen loyalty aan niet-geregistreerde klanten: Wanneer geselecteerd, zal er geen loyalty worden gegeven aan niet-geregistreerde klanten. Bijvoorbeeld: Gast-checkout.

6. In het laatste tabblad genaamd "Automatische Loyalty" vind je de optie om Loyalty voor eCommerce te deactiveren.