Verander de naam van de Loyalty button
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om de tekst die in de loyalty button staat te veranderen, dit doet u door volgende stappen te volgen.

1. Ga naar de instellingen in Lightspeed eCommerce en kiest voor "Web Extras".

2. Op deze pagina scrollt u naar "Custom Javascript"
3. Hier zal u een attribuut moeten toevoegen na 'moreInfoURL': '',

Vergeet niet een komma te plaatsen na  'moreInfoURL': ''

Dit zijn de attributen per taal:
Vergeet de komma niet mee te kopiëren indien u de knop in meerdere talen wilt aanpassen:

Nederlands: 'loyaltyButtonNL' : 'BUTTON',
Duits: 'loyaltyButtonDE' : 'BUTTON',
Engels: 'loyaltyButtonEN' : 'BUTTON',
Frans: 'loyaltyButtonFR' : 'BUTTON',
Spaans: 'loyaltyButtonES : 'BUTTON',
Pools: 'loyaltyButtonPL : 'BUTTON',

De tekst tussen aanhalingstekens kunt u veranderen naar de gewenste benaming voor de button.

4. Sla de instellingen op.
5. Nu zal de knop voor de gekozen taal uw gekozen naam bevatten.