Verbind je CCV-terminal met Lightspeed Retail

Volg deze stappen om correct jouw CCV-terminal met MDware Cockpit te verbinden, en gebruik deze als geïntegreerde terminal op iPad en PC/Mac

Maximiliaan Devloo avatar
Geschreven door Maximiliaan Devloo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe aan de slag gaan?

Opgelet: je hebt een specifieke versie van de betaalterminal nodig om met MDware te kunnen werken. Die kan je bij ons bestellen (zie stap 1)! Contacteer ons indien je je bestaande CCV-terminal dient in te ruilen.

1. Wij bezorgen je terminal binnen de 5 werkdagen na betaling.

2. Wij brengen de configuratie op afstand in orde.

3. MDware biedt je 7/7 support via onze bekende "blauwe knop" in de rechterbenedenhoek!