Van start met QR Menu App
Registreren voor QR Menu App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om van start te gaan met QR Menu App, is de eerste stap zich registreren voor een account. Dit doet u als volgt:

• Navigeer naar de QR Menu App en klik rechtsboven op de groene "Registreer" knop.

• Vervolledig uw registratie door de stappen te volgen en de nodige velden in te vullen.

Eens u zich geregistreerd heeft, zal u doorverwezen worden naar het overzicht van uw menu's binnen uw account, hier kan u uw menu beginnen digitaliseren. Verder is het alsook mogelijk om uw Lightspeed account te koppelen en zo uw menu te importeren.