Eens u zich geregistreerd heeft voor een account, kan u uw POS systeem koppelen aan QR Menu App. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u de optie heeft om uw menu rechtstreeks uit uw POS te importeren, wat veel tijd kan besparen. Volg de volgende stappen om uw POS op een correcte manier te koppelen:

• Navigeer naar de instellingen pagina door te klikken op "Instellingen" in de navigatiebalk bovenaan de pagina.
  • U heeft drie opties voor het koppel van uw POS:
    Lightspeed Restaurant, Gastrofix en Lightsped Restaurant K Series (iKentoo).
  • Kies de juiste POS optie door te klikken op de juiste knop. (In de bovenstaande foto was het een Lightspeed Restaurant L systeem)
  • U zal nu doorverwezen worden naar de log-in pagina van uw POS systeem. Hier logt u in met uw POS inlog-gegevens, hierna volgt u de stappen die op het scherm verschijnen om uw POS correct te koppelen met QR Menu App.
  • Eens uw POS correct gekoppeld is, zal u doorverwezen worden naar de instellingen pagina van QR Menu App en zal u een groen vinkje zien verschijnen boven uw POS.

Nu uw POS correct gekoppeld is, kunnen we overgaan naar het importeren van uw menu vanuit uw POS.

Heeft u het antwoord gevonden?