Van start met QR Menu App
Foto's uploaden in QR Menu App (Update)

Wilt u foto's uploaden in je QR Menu? In deze gids leggen wij kort uit hoe dit te doen.

Pieter De Meyer avatar
Geschreven door Pieter De Meyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een foto wilt uploaden in uw QR Menu, gelieve volgende stappen te volgen:

1. Klik op de naam van uw menu

2. Bij "Menu Aanpassen", onder "Algemeen", ziet u "Foto-URL (Logo)"

Om hier een foto te kunnen uploaden moet u volgende stappen volgen:

1. Ga naar deze website: https://imgur.com/

2. Eens op deze pagina moet u op de groene "+ New Post" knop links bovenaan klikken

BELANGRIJK: Indien u deze pagina ziet, gelieve dan uw Ad Blocker uit te schakelen

U ziet de volgende pagina:

3. Hierna zijn er twee mogelijkheden. Of u versleept een foto naar het "Drop Images "Here" vak. Of u klikt op “Choose Photo/Video” en dan kiest u de foto die u wilt uploaden.

4. Na het uploaden van de foto wordt u doorgestuurd naar de volgende pagina:

5. Klik nu met de rechtermuisknop op de afbeelding. Klik vervolgens op "Kopieer afbeeldingslocatie" (als u Mozilla Firefox gebruikt). Of klik op "Adres van de afbeelding kopiëren" (als u Chrome of Safari gebruikt).

• U moet de upload niet finaliseren, enkel de link kopiëren is voldoende

6. Gelieve nu de link die u gekopieerd hebt van Imgur te plakken in het vak onder “Foto-URL (logo)”

• Controleer of de link eindigt op “jpg.” or ".png". Indien de link hier niet op eindigt, gelieve de afbeeldingslocatie nogmaals te kopiëren

• Vergeet uw wijzigingen niet op te slaan door onderaan de pagina op de blauwe “Opslaan” knop te klikken.

BELANGRIJK! Indien u ook foto’s wilt uploaden voor uw categorieën en individuele gerechten, dan kunt u dezelfde stappen volgen als u hierboven gezien heeft.