2. Loyalty in Lightspeed instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Knop voor Loyalty tijdens de verkoop

Indien u de Cockpit knop al geconfigureerd heeft mag u deze stap overslaan aangezien al onze integraties via Cockpit werken.

Om tijdens een verkoop acties rondom Loyalty uit te voeren zullen we een extra knop toevoegen:

1. Klik op de "Instellingen" knop in het linkermenu. Vervolgens klikt u op "Aangepaste menu's" onder de tab "Geavanceerde Configuratie"

2. Eerst dient een knop in de sales tab toegevoegd te worden. Klikt daarvoor op de link "Register: Sale Tab" link
3. Vul onder de Hoofding "Nieuwe knop toevoegen" in het titelveld de titel van uw nieuwe knop in. Kies bijvoorbeeld voor "MDware (Facturen/Loyalty)".
4. Selecteer vervolgens het type "Webpagina openen" in de dropdown menu.
5. Kies voor "Blauw" als kleur.
6. Nadat u op de "+ Voeg knop toe aan menu"-knop heeft geklikt, is de Cockpit knop aangemaakt.

7. Nu dient de knop nog wat aangepast te worden. Onderaan de tab "Knoppen" zie je dat de nieuwe knop in het blauw is verschenen. Klik op het potloodicoontje links om de knop aan te passen.

8. Ga vervolgens terug naar uw MDware toolkit. Bij "Instellingen", "Loyalty Instellingen" vindt u de link die in de Lightspeed menuknop moeten geplakt worden.

9. Onder de "Details"-tab vindt u het veld "URL". Hierin voegt u de link die u zojuist gekopieerd hebt. Vink de optie "Openen in nieuw tabblad" NIET aan.

10. Sla de instellingen op.